Parkfeest in het Severenpark op zondag 24 september 2017

‘’De hele gemeenschap Amby als een familie’’

Samen kerk zijn is elkaar willen erkennen als waardevol, elkaar aanvullen. Samen kerk zijn heeft te maken met kerk-als-gemeenschap. De Ambysche H. Walburga-parochie krijgt hart en ziel door haar geloofsgemeenschappen en handen en voeten door haar verenigingen.

Het doel is de gemeenschap samen te brengen in een ongedwongen sfeer en in een bijzondere omgeving. De deelnemende verenigingen, instituten en ondernemers van Amby zullen zich op hun eigen gekozen wijze presenteren met optredens en presentaties passend bij hun doelstellingen.

De parochie wil dit kroonjaar niet zomaar voorbij laten gaan. Om daar een feestelijke inhoud aan te geven willen wij op zondag 24 september, na een korte processie vanuit de kerk naar het Severenpark (nabij de Lourdesgrot), een openluchtmis vieren. Daarna zal er een parkfeest zijn waarbij alle Ambysche verenigingen de mogelijkheid wordt geboden zich te presenteren op de door hun gewenste wijze (door middel van uitvoeringen en presentaties).

De Parochiele Bestuursraad van de H. Walburga Parochie Amby