Taizéviering op vrijdag 13 december om 19.00 u. DE LOCATIE IS VERPLAATST NAAR DE H.MICHAELSKERK IN HEUGEM. Na afloop is er de gelegenheid om elkaar te ontmoeten bij een kopje koffie/thee.

13 december Taizeviering verplaatst naar Heugem
Het Gezinskoor verzorgt op vrijdag 13 december een Taizéviering voor onze parochies. We
zingen en bidden samen met hulp van de meditatieve liederen uit Taizé.
In tegenstelling tot eerdere berichten zal deze viering plaatsvinden in Heugem. De kerk van
Amby is namelijk niet beschikbaar omdat men daar hard werkt aan het opbouwen van de
kerststal.
Vandaar van harte welkom op vrijdag 13 december om 19.00 u in de H. Michaelskerk in
Heugem. Na afloop is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten bij een kopje koffie of thee.