ZIEKENCOMMUNIE ONTVANGEN

Het is een groot goed als mensen op zondag of ook andere dagen naar de kerk kunnen gaan en de H. Mis bij kunnen wonen. In de H. Mis mogen zij, die dit wensen en hun eerste H. Communie al hebben ontvangen, opnieuw te communie gaan en het kostbaar Lichaam van onze Heer Jezus Christus ontvangen en nuttigen. De levende Heer wil in ons zijn en ons met zijn Lichaam sterken in ons aards bestaan. Als echter de mogelijkheid ontbreekt om naar de kerk te gaan, door ziekte of ouderdom, is er de mogelijkheid om thuis de H. Communie te mogen ontvangen.

Eerste vrijdag van de maand wordt de H.Communie rondgebracht aan zieke mensen.

Als omstandigheden het noodzakelijk maken, zijn er natuurlijk ook afspraken te maken voor andere dagen. Wilt u de ziekencommunie ontvangen neem dan contact met Dhr. Karel Hursel tel: 36.24.56.7 of met kapelaan Anu tel: 06-34322362.